среда, 29 января 2020 г.

відповіді на ситуаційні завдання конкурсу кращий державний службовець

відповіді на ситуаційні завдання конкурсу кращий державний службовець

Відповіді на запитання. Виступи в ЗМІ. Довідник телефонів РДА.  документів в номінаціях «Кращий керівник» і «Кращий спеціаліст»; - практичні завдання з володіння учасниками Конкурсу персональним комп’ютером; - критерії оцінки завдань, які будуть виконувати учасники Конкурсу. Затверджено також план роботи Оргкомітету на квітень 2018 року.

ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ в частині знання Конституції України, нового законодавства про державну службу та боротьбу з корупцією НОМІНАЦІЯ «КРАЩИЙ КЕРІВНИК» 1.  г) серед переліченого вірної відповіді немає. 27. Державному службовцю дозволено приймати подарунок, розмір якого не перевищує: а) половини мінімальної заробітної плати

Конкурс "Кращий державний службовець" — щорічний Всеукраїнський конкурс серед державних службовців України, що організовується Національним агентством України з питань державної служби з метою зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців. Конкурс проводиться у три тури: І тур у березні — квітні, ІІ тур у травні — червні, ІІІ тур у вересні — жовтні щорічно.

Тести першого етапу конкурсу на зайняття вакантної посади державного службовця затверджено наказом затверджено наказом Національного агентства України з питань державної служби від 30 серпня 2017 року № 178 (зі змінами, внесеними наказом НАДС від 26 вересня 2017 року № 191). Угода користування. Особистий кабінет.  Питання та відповіді на перевірку знання. I. Конституції України. 193. II.  Правильні та неправильні відповіді на поставленні питання під час тестування усіх користувачів Сайту анонімно зберігаються для статистики і формування на її основі переліку питань за важкістю. Авторизуючись на Сайті користувач погоджуєтесь на обробку його персональних даних. 8.

На Студопедии вы можете прочитать про: Відповіді на ситуаційні завдання. Подробнее  I. Завдання цієї форми складаються зі вступного запитання та чотирьох варіантів відповідей, серед яких потрібно вибрати один правильний. II. Перевірка домашнього завдання (усно). III. Завдання цієї форми складаються з інструкції та чотирьох подій, які треба розташувати в правильній послідовності. Аналіз сучасного Стану Питання та обґрунтування Завдання на роботу. Бгрунтувати завдання кодифікації в романо-германській сім’ї. Бгрунтувати завдання кодифікації в романо-германській сім’ї. ВИБІРКОВЕ ЗАВДАННЯ.

Результати виконання конкурсного ситуаційного завдання «Складання ділового документу» державними службовцями. 15 квітня 2013 - 10:00. Номінація «Кращий керівник». № з/п. Прізвище, ім'я, по батькові учасника конкурсу. Займана посада. Виконане ситуаційне завдання. Отриманий бал. 1.

Практична частина Конкурсу передбачає ситуативні завдання щодо складання ділового документу та володіння персональним комп’ютером. Організаційним комітетом буде розглянуто матеріали і затверджено результати виконання конкурсних завдань учасниками та визначено переможців І туру Конкурсу серед працівників апарату Служби у номінаціях “Кращий керівник” та “Кращий спеціаліст”. Переможці та лауреати Конкурсу отримають також заохочення від імені керівництва ДСНС України.  У ДСНС України відбувся І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” 2014 року.

Відповідно до статті 22 Закону України від 10.12.2015 №889 "Про державну службу" та з метою добору осіб, здатних професійно виконувати посадові обов’язки, проводиться конкурс на зайняття вакантної посади державної служби відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.16 № 246. Наказом Національного агентства України з питань державної служби, Міністерства юстиції України від 29.05.17 № 110/1740/5 затверджено оновлений перелік тестових питань для кандидатів на зайняття посади державної служби.

законодавства про державну службу та боротьбу з корупцією для державних службовців облдержадміністрацій - учасників І туру Конкурсу у номінації «Кращий керівник». 1. Право законодавчої ініціативи у Верховній Раді України належить: а) Прем’єр - міністру України; б) Президенту України; в) Кабінету Міністрів України; г) народним депутатам України.  11. Відповідно до Закону України “Про державну службу” посадовими особами вважаються: а) керівники та заступники керівників державних органів та їх апарату; б) всі державні службовці; в) державні службовці, на яких покладено здійснення організаційно-розпорядчих консультативно-дорадчих функцій; г) службовці патронатної служби; д) власний варіант.

Практична частина Конкурсу передбачає ситуативні завдання щодо складання ділового документу та володіння персональним комп’ютером. Організаційним комітетом буде розглянуто матеріали і затверджено результати виконання конкурсних завдань учасниками та визначено переможців І туру Конкурсу серед працівників апарату Служби у номінаціях “Кращий керівник” та “Кращий спеціаліст”. Переможці та лауреати Конкурсу отримають також заохочення від імені керівництва ДСНС України.  У ДСНС України відбувся І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу “Кращий державний службовець” 2014 року.

Дайте відповіді на запитання з погляду на конституційну реформу, що відбувається: Чи має право Глава держави змістити з посади Прем'єр-міністра? Якщо так, то за що?  76.На засіданні студентського гуртка обговорювалися питання, що виникають у практичній діяльності державних органів через притягнення депутатів рад до кримінальної відповідальності. Деякі студенти були переконані, що поряд із кримінальною відповідальністю,а в деяких випадках - адміністративною, є підстава говорити про державно-правову відповідальність, різновидом якої є відкликання депутатів, скасування незаконних актів, відставка виконавчого органу і позбавлення державних нагород.

Досвід показує, що конкурсні комісії не задаються особливим завданням розробляти власні ситуаційні завдання для проходження другого етапу конкурсу на зайняття вакантної посади державного службовця категорії “Б”, а користуються тими, що запропоновано Нацдержслужбою. Наразі маємо можливість переконатися у цьому, зібравши разом ті випадки наказів про затвердження ситуаційних завдань та самі пропоновані завдання, що є оприлюдненими державними…

Присяга державних службовців. Відсторонення державного службовця від виконання повноважень за посадою – це… Класифікація посад та ранги державних службовців: основними критеріями класифікації посад державних службовців є … Визначення термінів: конфлікт інтересів – це …  Завдання вважається виконаним правильно, якщо серед варіантів відповіді позначено тільки один правильний варіант. Документи, підготовлені на виконання ситуаційних завдань, мають бути виконані засобами комп’ютерної техніки, змістовно відповідати завданню та з дотриманням стандартів, встановлених до ділових документів.

Другий етап щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» провели у Полтавській облдержадміністрації. Основне завдання конкурсу - підвищити імідж держслужби в суспільстві, задекларувати її професійність, престиж та відкритість. Оскільки конкурс проводиться з 2008 року, він став своєрідним інструментом підвищення кваліфікації спеціалістів та став формою залучення молоді до держслужби. Губернатор Віктор Бугайчук впевнений, що якість держслужбовців важлива зараз як ніколи. Віктор Бугайчук, голова Полтавської ОДА "Ви розумієте, зараз у час реформ якість держслужбовців дуже

Конкурс на зайняття вакантних посад державних службовців територіальних органів Держлісагентства: - нача Конкурс - 05.04.2017 (ТЕСТУВАННЯ ТА СИТУАЦІЙНІ ЗАВДАННЯ). 2 yıl önce. Конкурс на зайняття вакантних посад державних службовців територіальних органів Держлісагентства: началь Конкурс - 31.03.2017 (СИТУАЦІЙНІ ЗАВДАННЯ). 2 yıl önce. Конкурс на зайняття вакантних посад державних службовців територіальних органів Держлісагентства: началь Ситуаційні завдання 25.10.2016. 3 yıl önce. Національне агенство з питань державної служби проводить тестування на посади державної служби категорії А

ПОРЯДОК проведення конкурсу на зайняття посад державної служби. Умови проведення конкурсу. 5. Рішення про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби категорії “А” приймає суб’єкт призначення.  До роботи конкурсної комісії можуть залучатися державні службовці, в тому числі з інших державних органів, працівники, науковці та експерти у відповідній сфері, а також представник виборного органу первинної профспілкової організації за її наявності. 16. Засідання конкурсної комісії є правоможним, якщо на ньому присутні не менш як дві третини її членів.  Варіанти відповідей на тестові питання оприлюдненню не підлягають. 29. Тестування складається державною мовою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.