среда, 29 января 2020 г.

вчитель вчителю 3 класс літературне читання

вчитель вчителю 3 класс літературне читання

Контроль навичок читання вголос учнів 3-го класу. І семестр - 65-70 слів за хвилину. ІІ семестр - не менше 75 слів за хвилину. Що найтяжче журавлям ? Тихого осіннього вечора на узліссі сіли відпочити журавлі. Вони летіли в теплий край. Притулились журавлі до білокорої берези та й курличуть щось тихо-тихо. ―Що найтяжче журавлям? — питає Береза. ― Дорога тяжка,— відповідає найстарший журавель. — Та не дорога нам найтяжча. ― А що ж вам найтяжче? — дивується Береза. ―Найтяжче нам жити кілька місяців на теплій ріці. Називається вона Ніл. Немає там ніколи зими. Вічно цвітуть квіти ―То чому ж там

Методичний посібник для вчителя початкових класів. Навчання грамоти (Букварний період). Підручники та посібники з літературного читання. Буквар 1 клас Захарійчук. Буквар 1 клас Вашуленко. Літературне читання 2 клас Науменко. Літературне читання 2 клас Савченко. Літературне читання 3 клас Науменко.  Літературне читання в таблицях і схемах. Надіслати електронною поштою Опублікувати в блозі Опублікувати у Twitter Опублікувати у Facebook Поділитися в Pinterest. Немає коментарів: Дописати коментар. Головна сторінка. Підписатися на: Дописи (Atom). Translate.

Літературне читання 3 клас. Тема. Розвиток літературно – творчої діяльності учнів на основі прочитаного. (за творами Василя Сухомлинського). Державні вимоги щодо рівня загальноосвітньої підготовки учнів: уміє самостійно і з допомогою вчителя доповнювати і змінювати тексти; уміє самостійно і в співпраці з учнями творчо переказувати, інсценізувати; уміє складати твори за власними спостереженнями; малюнками; уміє з допомогою вчителя і самостійно (з використанням опорних слів, малюнків) складати казки, загадки, лічилки, доповнювати рими; бере участь в інсценізації прочитаних творів. Загально - піз

Підручники в електронному вигляді Читання 3 клас дивитись і читати онлайн. Шкільні підручники за новою програмою у форматі PDF, DJVU.  У цьому розділі присутні шкільні підручники з Читання (Читанка, Літературне читання) для учнів 3 класу нова програма, які можна подивитись онлайн і читати з телефону, комп’ютера (ПК), планшета та Ipad. Всі підручники представлені в електронному вигляді (формат pdf та djvu). Моя домашня читальня 3 клас Савченко.

/ 3 класс. / Чтение. Підручник Літературне читання 3 клас Савченко. загрузка 87.  Моя домашня читальня 3 клас Савченко. Loading Loading

3 класс. Книга для учителя. авторы: Виноградова Наталья Федоровна, Руководитель Центра начального образования ИСРО РАО, член-корреспондент РАО, доктор педагогических наук, профессор, лауреат Премии Президента РФ в области образования, Хомякова Ирина Семеновна, Кандидат педагогических наук, старший научный сотрудник Центра начального общего образования ФГБНУ «Институт стратегии развития образования РАО»., Сафонова Ирина Владимировна, Петрова Вера Ивановна. Поделитесь в соц.сетях. Пособие входит в состав учебно-методического комплекта «Литературное чтение в начальной школе» для 3 класса и реализ

Сайт учителя. початкових класів Маньківської ЗОШ I-II ступенів. Тимошенко Тетяни Леонідівни. Інформація про вчителя. Портфоліо. Самоосвіта ч.1. Самоосвіта ч.2. Досягнення ч.1. Досягнення ч.2. Публікації та виступи.  Літературне читання, 3 клас. Конспекти уроків за підр. Науменко. №6-8. №9-10. №14-16. №21-23.

Усі шкільні підручники з літературного читання 3 клас! Завантажити шкільні підручники з літературного читання для 3 класу онлайн! GDZ4YOU - з нами вчитись дійсно легко, відчуй це!  Якщо ж ви раптом втомитесь від світу фантазій та пригод і вам захочеться отримати конкретні, точні знання, ви завжди можете знайти їх у підручниках з природознавства для 3-ого класу.

Українське читання. 3 клас. Від слова до книги. Юрій Збанацький "Лелеки" Тупчій Тетяна Григорівна, вчитель початкових класів Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ставищенського району <<ЗАВАНТАЖИТИ>>. Все так цікаво навкруги. Олег Буцень "Наше відкриття" Мороз Людмила Іванівна, вчитель початкових класів Богуславської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням окремих предметів <<ЗАВАНТАЖИТИ>>. Людина серед людей.  Літературні казки. Казки зарубіжних письменників. Джанні Родарі "Чародійна палиця".  Гаман Ірина Володимирівна, вчитель початкових класів Розкопанецької ЗОШ І-ІІ ступенів Богуславського району. <<ЗАВАНТАЖИТИ>>. ІКатерина Фролова "Пролісок".

Портал вчителів початкових класів "Урок".  Навчальна: Продовжити ознайомлювати дітей з творчістю В.О. Сухомлинського, працювати з жанром літературних казок; вчити дітей самовиражатися,відчувати авторські особливості; формувати вміння працювати спільно, самостійно усвідомлювати та визначати тему та основну думку, висловлювати власну думку про прочитане; Розвивальна:Розвивати під час читання уяву, почуття, фантазію, пам'ять, зв’язне мовлення, творче мислення і творчі здібності. Виховна: Виховувати інтерес до казок В.Сухомлинського, любов та повагу до природи, Батьківщини, естетичні почуття, смак.

Відповідно у кожному класі протягом навчального року проводять по 8 тематичних контрольних робіт, як у письмовій формі на окремому уроці, так і в УСНІЙ– ІЗ ВИДІЛЕННЯМ 10-15 ХВИЛИН НА КОЖНОМУ З ПЕВНОЇ КІЛЬКОСТІ ПОСЛІДОВНИХ УРОКІВ". 2.  Алла, ось так читала (пишу зі сторінки чоловіка))) в Інеті Обсяг текстів, що використовуються: 3 клас 55—70 слів 4 клас 70—90 слів Для усного переказу використовують невеликі твори чи фрагменти з них. Учневі пояснюють завдання, у разі потреби дають допоміжні матеріали, пропонують кілька хвилин для підготовки, а потім слухають його. Доцільно використовувати пов'язані між собою фрагменти твору — з тим, щоб 2—3 учні переказали його один за одним.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.